Har du specielle ønsker, eller ønsker du at sælge? icon-call Created with Sketch. +45 20 332 432

Mecalac 9 MDX

Ring eller skriv til:

KOMBINATIONEN AF SIKKERHED OG DESIGN Designet med sikkerhed, komfort og ydeevne i tankerne, er 9MDX en kompakt og manøvredygtig maskine, der giver en effektiv løsning til at bære høj nyttelast i trange rum, alle jordforhold og til en lang række applikationer. Med en skip-nyttelast på 9000 kg kan du vælge mellem lige spids-skip til bevægelse af bulkmateriale eller 180 graders power-swivel-skip, som tillader præcis placering af lasten til hver side af maskinen. Tilgængelig med enten en Synchro-Shuttle eller hydrostatisk transmission, kan 9MDX køre med en maksimal hastighed på 25 km/t (15 mph). 9MDX er valgfrit udstyret med det fuldt lukkede MDX-førerhus for optimal sikkerhed og komfort, eller den foldbare ROPS-stang, ideel til transport mellem arbejdspladser og arbejde i lave områder. Alle 9-tons maskiner er nu udstyret med Shield-teknologi som standard og en mulighed for at opgradere til Shield Plus for endnu sikrere arbejdspladser.

 

 

SIKKERHED BEVIDST FREMRAGENDE ADGANG TIL HYTTEN OG ISO5006-OVERENSSTEMMELSE SYNLIGHED. Store selvrensende trin giver trappelignende adgang til komfortabel kabine. Store glaspartier og fremadvendt kamera sikre overholdelse af relevante standarder.

 

SIKKERHEDSBEVISST FREMRAGENDE ADGANG IND- OG UDSLUTNING AF MASKINEN ER ALTID SIKKER PÅ GRUND AF DEN TRAPPelignende adgang. Takket være de store trappelignende trin og håndgreb i fuld længde kan føreren få adgang til kabinen uden overdreven anstrengelse eller risiko. Det fuldstændigt nydesignede adgangssystem til MDX dumpere har store selvryddende fodtrin organiseret som en trappe, den solide bagplade reducerer risikoen for materialeopbygning på trapperne betydeligt, hvilket øger sikkerheden. Med et gelænder i fuld længde placeret på A-stolpen og en dørmonteret gelænder, kan 3 kontaktpunkter nemt opretholdes, når man kommer ind i kabinen.

 

 

SIKKERHEDSBEVISST OPERATØRMILJØ OM DEN FULDT GLASDE KABINE ELLER ROPS/FOPS KANYT MED FORRUDE, OPERATØRKOMFORT OG ERGONOMI OVERVEJES ALTID. Det unikke design af Mecalac MDX-serien af ​​dumpere er, at kabinen eller FOPS baldakinen er monteret på isolerende monteringer designet til at reducere vibrationer og støj, der overføres til operatøren. Velplacerede betjeningsgreb sikrer et behageligt arbejdsmiljø for operatøren.

 

SIKKERHEDSBEVISST SIGTBARHED ISO5006 OVERHOLDT FREMRAGENDE NATURLIG SYNLIGHED OG ET FREMvendt KAMERA SIKRER EN SIKKER MASKINE PÅ STEDET, DER ER FULDSTÆNDIG OVERENSSTEMMENDE. Kabinen eller FOPS baldakinen har bred A-stolpepositionering og en buet forrude for at sikre, at det naturlige udsyn er maksimeret, kombineret med det fuldt integrerede instrumentbræt er der ingen ekstra skærme eller beslag, der kan hæmme udsynet. Tilføjelsen af ​​det fremadvendte kamera sikrer overensstemmelse med ISO5006.

 

OPTIMAL YDEEVNE MDX-MASKINER ER UDSTYRET MED MANGE TEKNISKE KARAKTERISTIKA FOR OPTIMAL EFFEKTIVITET PÅ ALLE TYPER TERRÆN.
 • Off-road mobilitet
 • Indbygget robusthed!
 • Alsidighed

 

YDEEVNE OFF-ROAD MOBILITET ET LED- OG OSCILLERENDE CHASSIS SIKRER MDX UDVALGET AF DUMPERE HAR FREMSTÆNDIG MANØVERBARHED OG OFF-ROAD FUNKTION. Alle mecalac dumpere er designet med høj frihøjde for at muliggøre drift på det mest barske terræn, Permanent 4-hjulstræk og store svingningsvinkler sikrer, at hjulene holder kontakt med jorden og bevarer trækkraften under alle forhold. Store drejevinkler sikrer, at maskinerne forbliver manøvredygtige, så adgang til vanskelige steder forbliver mulig med 9MDX som den mest manøvredygtige dumper i sin klasse!

 

YDEEVNE ROBUSTHED INDBYGGET! 65 ÅRS DUMPERPRODUKTION HAR FØRT TIL MASKINER, DER ER DESIGNET SPECIFIKAT TIL AT Imødekomme DE HÅRDIGE KRAV TIL NYE BYGGEPLADSER. 'Lejetough' site dumper design har sikret, at Mecalac site dumpere er forblevet en langvarig og pålidelig del af din virksomhed. Brugen af ​​solide bagpaneler sikrer det højeste niveau af beskyttelse til kølepakken og motoren, det nyeste design se også tilføjelsen af ​​LED-lys, der er forsænket i støbningen for fremragende beskyttelse.

 

 

YDEEVNE ALSIDIGHED OM UDFØRELSE AF MATERIALE BEVÆGELSE ELLER ARBEJDE I AFGRÆNSEDE RUM VI HAR ET SKIP DESIGN, DER ER EGNET.

 

Vælg mellem den lige spidsbeholder og den drejelige spidsbeholder for at matche behovene på din arbejdsplads. Skipper med lige spids tilbyder stor volumetrisk kapacitet, perfekt til bevægelse af bulkmateriale. Swing tip skip gør det muligt for maskinen at afsætte belastninger hvor som helst inden for en 180 graders bue, dette gør det muligt for maskiner at losse ned i skyttegrave, mens de arbejder i en enkelt vognbane.

 

FUNKTIONER
 • Skip type Front / Drejelig
 • Nyttelast (Kg) 9000 kg (19.842 lb)
 • Maksimal overspringskapacitet (ophobet) 4,5 m³ (5,9yd³)
 • Samlet driftsvægt Fra 5055 kg (11.144 lbs) til 5795 kg (12.776 lbs)
 • Transmission Synchro Shuttle / Hydrostatisk Motoreffekt (kW/hk) 55,4 kW (74 hk)
 • Trin V Rejsehastighed 25 km/t (15,5 mph)
 • Emissionsstandarder Trin V Førermiljø ROPS foldbar stang eller ROPS/FOPS førerhus
 • Samlet bredde Fra 2364 mm (7'9") til 2389 (7'10'')
 • Samlet længde Fra 4587 (15'1'') til 4735 (15'6'')
 • Samlet højde Fra 3384 mm (11'1") til 3389 (11'1'')
 • Dumpingshøjde (springer over) Fra 462 (1'6'') / 1171 (3'10'')

 


Download

mdx dumper