Har du specielle ønsker, eller ønsker du at sælge? icon-call Created with Sketch. +45 25 122 432

Ring eller skriv til:

Sammensmeltningen af ​​fordelene ved gravemaskiner på hjul og larvebånd medførte en unik Mecalac-løsning, der konjugerer mobilitet, alsidighed, stabilitet, tilgængelighed, kørevenlighed, løftekraft og rentabilitet. Dette er MWR-serien.

 

OPTIMER SIKKERHED FOR OPERATØREN SOM FOR ARBEJDERTEAMET PÅ BÅDE BY- OG FORSTADSBYGGEPLADSER:

 • Vedligeholdelsesfødder på jorden
 • Oscillationslåsning af bremsepedalen og joysticket
 • Reduceret adgangshøjde
 • Fremragende kompaktitet Valgfri integrerede og automatiserede kameraer
 • Fremragende synlighed
TAKKET VÆRE MASKINENS SÆNKTE TYNGDECENTRUM ER KABYEN PERFEKT TILGÆNGELIG FOR FØREREN, UDEN AT AT GØRE FOR MÆRKE INDSATS ELLER AT LAGE NOGEN RISICI. Førerhuset er 20 % lavere sammenlignet med konkurrerende produkter på markedet, så nu kræver det meget mindre indsats at komme ind og ud af køretøjet, og det er yderligere lettet ved tilføjelsen af ​​et trin, der er blevet perfekt indarbejdet i maskinens design. Et lille skridt for mennesket; et kæmpe spring for sikkerhed på arbejdspladsen.

 

BRUGERVENLIG SØGEN EFTER ENKELHED: DRIVER VORES FORSKNING MWR REPRÆSENTERER EN NY MÅDE AT INTERAGERE MED KONSTRUKTIONSKØRETØJER, TAKKET VÆRE DEN HELT REDESIGNDE INTERNE OG EKSTERNE ERGONOMI OG UNIKE GRÆNSEFLADE MELLEM MENNESKE-MASKINEN, SOM KOMBINERER TILGÆNGELIGHED OG SIKKERHED. Hver eneste førerhandling er forenklet, hvilket giver større beskyttelse af alle på arbejdspladsen. Når det kommer til innovation, er 'less is more' absolut en af ​​nøglerne til mecalacs succes.

 

BRUGERVENLIG KØRSEL BRUGERVENLIGHED PARKERING, ARBEJDS- ELLER VEJ-TILSTAND I ÉN ENKELT KONTAKT. Takket være den unikke centrale vælger kan føreren skifte til vej- eller parkeringstilstand i en enkelt bevægelse og dermed spare 7 til 10 manipulationer. Med denne unikke globale eksklusivitet kan alt gøres med det samme ved at vælge den ønskede konfiguration. Med denne unikke, verdensomspændende eksklusive, kan alt gøres med det samme ved at vælge den ønskede konfiguration. Dette garanterer fejlfri og ultrasikker kørsel på byggepladser, hvilket giver føreren fri til roligt at fokusere på opgaverne og tage fuld kontrol over maskinen.

 

BRUGERVENLIG FYLD DIN TANK UANSVARLIGT TANKEN ER EKSTREMT TILGÆNGELIG, DA DEN ER PLACERET PÅ UNDERVOGNEN I EN NÅELIG HØJDE. Udover at hjælpe med at sænke tyngdepunktet betyder tankens lavere position og dens øgede kapacitet også, at føreren eller flådechefen ikke længere behøver at udføre operationer i højden, og der er heller ikke noget i vejen, når han kører køretøjet. . Da de fleste andre gravemaskiner stadig monterer brændstoftanken i den øverste vogn, er det lige så enkelt, som det er sikkert at fylde en mwr op. Fordi den daglige vedligeholdelse altid bør være risikofri.
BRUGERVENLIG FORBIND ’ATACHED’ TIL ALSIDIGHED FOR AT GØRE DETS MASKINER STADIG SIKRE OG MERE ALSIGTIGE INTRODUCERER MECALAC CONNECT, DETS PATENTEREDE HURTIGKOBLING, DER KÆRKER FOR SIN LETTE, INTEGRATION, BRUGERVENLIGHED, VENDBARHED OG DEN PERFEKTE SIKKERHED. Styret fra førerhuset er der ingen risiko for, at det løsner sig fra værktøjet, enten mens det er tilsluttet eller under drift. Den er udstyret med et detekteringssystem, der advarer føreren, hvis værktøjet er forkert fastgjort (med visuelle og hørbare signaler). Ikke nok med det, men den er også vendbar og har en automatisk spilkompensationsfunktion, hvilket gør connect lynkoblingen til den ultimative forbindelse mellem værktøj og maskine!

 

OPTIMAL FORESTILLINGER MWR-MASKINER ER UDSTYRET MED MANGE TEKNISKE EGENSKABER TIL OPTIMAL BYGGEPLADSSTYRING PÅ ALLE TYPER TERRÆN.
 • Naturlig afbalanceret
 • Alt terræn kapacitet
 • Manøvredygtighed Agility
 • Kompakthed Løftekraft
YDEEVNE NATURLIG BALANCERET DEN NYE MWRS GIVER VED 360° ISO STABILITET: DETTE BETYDER MASKINENS STABILITET FORbliver DEN SAMME UANSET DREJNINGSVINKEL PÅ DEN ØVRE VOGN. Løft, placer, flyt, losse... alt sammen uden at flytte. De nye MWR'er transformerer logistikken på arbejdspladsen takket være deres utrolige stabilitet i enhver position og i ethvert terræn. Uanset forholdene forbliver de afbalancerede både når de rejser i forflytningsoperationer mellem steder såvel som i arbejdsfaser. Dette giver dem 360° løfteydelse - en ekstraordinær bedrift.

 Naturaly Balanced

YDEEVNE KOMPAKT 2,5 GANGE MERE KOMPAKT END EN KLASSISK GRAVEMASKIN De nye MWR'er kan udstyres med 4 rat, hvilket giver dig mulighed for at lave en U-vending praktisk talt på stedet og effektivt overvinde alle forhindringer. Målet: at sikre maksimal mobilitet i snævre rum.

 

YDEEVNE FRA ALSIDIGHED TIL AUTONOMI EKSPERTISE ER FØDT AF ERFARING. VORES ER BASEREDE PÅ DET STÆRKE KONCEPT, AT LØNTABILITET IKKE KAN OVERVEJES UDEN ENKEL BRUG, SAMLET MED ALLSIDIGHED I FUNKTIONER. Uanset jobbet, landet eller virksomhedskulturen tilbyder vi den bedste synlighed, manøvredygtighed og frihed på hver byggeplads for optimal autonomi.

 

YDEEVNE LØFTEKRAFT & AMPLITUDE ET UVÆLGENDE KOMPAKTITET/LØFTEKAPACITET-FORHOLD Den unikke arkitektur af de nye mwrs gør disse kraftfulde og præcise håndteringsmaskiner i stand til at løfte op til 3 tons til 3 m og 360°. AMPLITUDE Udstyret med en læssespand eller med pallegafler giver de nye mwr'er mulighed for et usædvanligt amplitudeområde, uanset om denne er positiv til lastning af en lastbil eller negativ til aflæsning af paller.

 

YDEEVNE LØFTEKRAFT & AMPLITUDE ET UVÆLGENDE KOMPAKTITET/LØFTEKAPACITET-FORHOLD Den unikke arkitektur af de nye mwrs gør disse kraftfulde og præcise håndteringsmaskiner i stand til at løfte op til 3 tons til 3 m og 360°.
AMPLITUDE Udstyret med en læssespand eller med pallegafler giver de nye mwr'er mulighed for et usædvanligt amplitudeområde, uanset om denne er positiv til lastning af en lastbil eller negativ til aflæsning af paller.
360° amplitude
MANŒUVRÆRHED & AGIRLITET AGILITY Bevægelseseffektivitet Når spillerum er begrænset, er MWR'erne en stærk allieret. Deres perfekt integrerede og lette offset og deres 3-delte arm tillader dem at arbejde uden for maskinens mønster. MOBILITET Bedste manøvredygtighed De 3 retningstilstande gør det muligt for MWR at komme ud af enhver situation. KOMPAKT PÅ ARBEJDE i sikkerhedens tjeneste Med deres XS-dimensioner, deres 360° rotation og deres exceptionelle vinkelforskydning af bommen, kræver MWR'erne kun én vej i et byområde for at udføre deres missioner, og dermed bevares sikkerheden for fodgængere og bilister.

 

YDEEVNE JORDRYDNING DET SÆKKEDE TYNGDECENTRUM HAR ABSOLUT INGEN INDKOMST PÅ JORDENS HØJDE, SOM ER ET EKSKLUSIVT 'MADE IN MECALAC' PARADOX. For at sikre maskinens mobilitet på trods af jordens ujævnheder, holder maskinen tilstrækkelig højde til at undgå gnidning og risiko for at rive undervognen ud.

 

FUNKTIONER
 • Samlet driftsvægt 6925 kg (15.300 lb) / 7350 kg (16.210 lb)
 • Halesvingningsradius 1296 mm (4'3")
 • Motoreffekt (kW/hk) 55,4 kW (75hk - 74,3 imperial hk)
 • Rejsehastighed 30 km/t (19 mph)
 • Samlet bredde 2180 mm (7'2")
 • Afrivningskraft / læsser 2600 daN (5.845 lbf)
 • Udbrudskraft / Gravemaskine 4300 daN (9.666 lbf) + og - med gafler + 4760 mm (+15'7") / - 2740 mm (-8'11") - Drejebredde 2734 mm (-8'11") -
 • Afrivningskraft 2500 daN (5.620 lbf) -
 • Maks. dybde - 3030 mm (-9'11")