Har du specielle ønsker, eller ønsker du at sælge? icon-call Created with Sketch. +45 20 332 432

Mecalac AS 900 Tele

Ring til +45 20 332 432
AS900tele er en teleskopisk svinglæsser med en skovlkapacitet på 0,7-1,2 m³. Udstyret med en pallegaffel har den en maksimal løftehøjde på 4,72 m, en maksimal rækkevidde på 3,50 m og en maksimal bæreevne på 2270 kg på gaflerne. Den kraftige hjælpehydraulik gør det muligt at betjene redskaber såsom en plæneklipper, en vejfejemaskine, en jordbor og en gribeskovl. Som ekstraudstyr kan maskinen udstyres med et overbelastningsalarmsystem.

 

BEVIST STABILITET Stabiliteten af ​​denne maskine er 100 % sikret: hvad end der løftes af skovlen foran, når bagakslen er låst, kan den drejes 180° uden tab af stabilitet. Takket være denne utrolige stabilitet i alle positioner og på alle terræner er Swing-læsseren i stand til radikalt at transformere logistikken på byggepladser. Uanset omstændighederne, mister den aldrig sin ligevægt, uanset om den bevæger sig på stedet, mellem steder eller under de forskellige arbejdsfaser, og den bevarer sin mobilitet, samtidig med at den nemt og pålideligt overvinder eventuelle forhindringer. Dens lille venderadius sikrer en meget høj grad af manøvredygtighed, selv på de mest trange pladser.

 

ARTICULATED LOADER

Articulated Loader

STABILITY

Vs

SWING LOADER

Swing Loader

STABILITY

3 STYREFUNKTIONER Byggepladser i byerne er ofte overfyldte, arbejdspladsen er begrænset, og jordforholdene er ofte kompromitterede. Designet omkring en ramme i ét stykke med 3 styrefunktioner som standard - 2-hjulsstyring, 4-hjulsstyring, krabbe - mobiliteten af ​​denne maskine er 100 % sikret.

 

2-WHEELSTEERING

4-WHEELSTEERING

4-WHEELCRAB STEERING

VENDERADIUS OVER SPANDEN Med 4-hjulsstyring kombineret med 180° svingarm kan mecalac-svinget udføre en komplet rotation på et fodaftryk, der er 20 % mindre end en konventionel læsser.

 

MECALAC SWING: ØJEBLIKKELIG EFFEKTIVITET Bybyggepladser og steder med begrænset plads og tid er det naturlige miljø for den kompakte hjullæsser. Ud over denne kompakthed, der er afgørende i disse miljøer, bestemmes effektiviteten af ​​en læsser på hjul af dens læsse- og aflæsningscyklusser. Disse cyklusser består af mange tidskrævende manøvrer, der tegner sig for en stor del af en konventionel læssemaskines arbejdstid. Med udgangspunkt i disse overvejelser blev det innovative Mecalac Swing-læsserkoncept født. Gyngekonceptet sætter endnu større fokus på selve betjeningen af ​​en hjullæsser for at gøre den mere effektiv og mere komfortabel for føreren.

 

ARTICULATED LOADER

Articulated loader

Vs

SWING LOADER

Swing Loader
KOMPAKT, EFFEKTIVITET Større fordele i driften er allerede opnået ved at spare tid i alle manøvrer og undgå unødvendige bevægelser for at optimere udnyttelsen af ​​den tilgængelige plads på stedet. Swing-læsseren, takket være dens arm, drejer i stedet for at skulle flyttes. Som følge heraf spildes mindre tid, genereres mindre støj og visuelle gener, mindre vedligeholdelse er påkrævet, og der er mindre risiko for ulykker og mindre påvirkning af miljøet. For eksempel har en konventionel læsser brug for 10 meter fodaftryk for at læsse en lastbil, Swing behøver kun 5 meter.

 

ARTICULATED LOADER

Articulated Loader

Vs

SWING LOADER

Swing Loader
SLIBNING AF EN GRØV På samme måde betyder det, at man ikke blokerer for trafikken, mens man fylder en rende, også sparer tid og minimerer forstyrrelser. Mecalac Swing-læsserens uovertrufne kompakthed gør det muligt for den at dumpe sand i en enkelt vognbane, hvor andre læssere trænger ind på to baner.

 

ARTICULATED LOADER

Articulated Loader

Vs

SWING LOADER

Swing Loader
FUNKTIONER
  • Samlet driftsvægt 7250 kg (15.983 lb)
  • Motoreffekt (kW/hk) 55,4 kW (75 hk - 74,3 imperial hk)
  • Løftehøjde / læsser 4100 mm (13'5")
  • Skovlvolumener 0,70 – 1,20 m³ (0,92 - 1,6 yd³)
  • Standard skovlvolumen 0,70 m³ (0,92 yd³)
  • Løftehøjde med gafler 4720 mm (15'5")